تالاب یانیق هشترود
هشترود تالاب های زیبای دارد که دیدن هر کدام از آنها خالی از لطف نیست. یکی از این تالاب های دیدنی تالاب یانیق است که در ۳۵ کیلومتری جنوب غربی این شهرستان و در کنار جاده آسفالته هشترود - مراغه قرار دارد.
این تالاب از دو بخش مجزا تشکیل شده است،که یانیق بزرگ و یانیق کوچک نامیده می شود. این دو بخش به فاصله ۱۵۰۰ متر از همدیگر قرار دارند. یکی از ۲ تالاب یانیق به عنوان استخر طبیعی آبیاری مورد استفاده کشاورزان قرار می گیرد. وسعتی در حدود یک هکتار و تالاب دیگر که در روی تپه ماهور قرار گرفته و به صورت نوار باریک، امتداد یافته و ۴ هکتار وسعت دارد.

Yaniq Water land Hashtrood
There are several water lands in Hashtrood. One of them is Yanqin that is located in 35 Km southwest of the county next to Hashtrood- Maraghe road. It includes two parts, the great and the small with distance of 1500 m from each other. One of them covers an area of 1 hectare, used by farmers, and another one covers an area of 4 hectors.


Monday, 02 February 2026
دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
......................
فرازی از گات ها: هات 53 بند 7 - هنگامی که به آیین آزادگی و برادری پایبند باشید و مادام که عشق و وفاداری ریشه دار در دل های شما جفت جوان ( عروس و داماد ) وجود داشته باشد چه در این جهان و چه در زندگانی دیگر از بهترین پاداش بهره مند خواهید شد . ولی هرگاه گرفتار روح پلید اهریمنی و وسوسه های شیطانی شده و از آیین آزادگی و برادری دست بردارید، پی آمد آن جز رنج و اندوه و بانگ دریغ و افسوس چیز دیگری نخواهد بود.