این روستا در ۷۰ کیلومتری شهرستان مرند واقع شده است و در ناحیه ای کوهستانی و معتدل قرار دارد.
دسترسی به این روستا از دو مسیر امکان پذیر است، مسیر اول از سمت شهر زنوز است که پس از عبور از روستاهای زنوزق، سه راهی کوه کمر و روستای دارانداش به این روستا می رسد
مسیر دوم ز طریق سه راهی هرزندات است که در مسیر مرند جلفا واقع شده است، این مسیر پس از عبور از روستای میاب و خانه سر به روستای هاوستین می رسد.
 از محصولات زراعی و باغی این روستا نیز می توان به عدس، نخود، گندم، جو و درختان میوه ای مانند گردو ، آلوچه، گیلاس، سیب، آلبالو، زردآلو و گلابی اشاره کرد. در فصل بهار، سبزی های مخصوص آش و گیاهان داروئی مثل گل گاوزبان، پونه، بابونه، آویشن و ... به وفور یافت می شود. اهالی این روستا بیشتر به کار کشاورزی، دامداری و زنبورداری مشغول هستند.
محصولات لبنی این روستا مثل پنیر و ماست گوسفندی، کره و روغن زرد حیوانی است و همچنین عسل این روستا به خاطر بکر بودن طبیعت آن معروف است.
عکس: بهزاد دلیری


Monday, 02 February 2026
دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
......................
فرازی از گات ها: هات 31 بند 5 - پروردگارا ! برابر آیین راستی راهی را که بهتر است به من نشان ده تا آن را برگزینم . در پرتو اندیشه پاک مرا از پاداشی که برخوردار خواهم شد آگاه ساز تا احساس شادی و سرور کنم . ای خداوند جان و خرد مرا از همه چیز آگاه ساز خواه آنچه روی داده و یا در آینده رخ خواهد داد.