مسجد قاضی یکی از زیباترین و باشکوهترین مساجد مراغه محسوب می شود که ابهت و شکوه آن بیشتر به دلیل تزیینات زیبای نقاشی، کتیبه ها و سرستونهای مقرنس ملون آن است.
شبستان مسجد دارای شش ستون در دو ردیف تشکیل شده است که برروی پایه ستونهایی سنگی استوار گردیده اند.
مسجد قاضی به شواهد و مطالعات انجام گرفته به تاریخ ۷۱۱ در عصر ایلخانی احداث گردیده و در دوره صفوی به سال ۱۱۳۵ هجری قمری مورد رسیدگی و مرمت واقع شده است.
این مسجد زیبای تاریخی در تاریخ ۱۳۸۶/۰۶/۲۸ و با شماره ثبت ۱۹۵۶۹ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

عکس: بهنام خدایاری

 


Monday, 02 February 2026
دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
......................
فرازی از گات ها: هات 45 بند 8 - چون اهورامزدا را در دیده دل دیده ام ، کوشش خواهم کرد با سرودها ستایش توجهش را به سوی خود جلب کنم . با اندیشه و گفتار و کردار نیک و در پرتو راستی و درستی دریافتم که اهورامزدا هستی بخش دانا و پروردگار یکتا است. بنابر این نیایش های قلبی و ستایش خود را به بارگاه مقدسش نیاز می کنم.