این اثر تاریخی نیز یکی دیگر از بناهای زیبا و تاریخی محله ستوباد توفارقان "آذرشهر" است که با هشت ستون چوبی احداث شده و قدمت آن به دوره صفویان نسبت داده شده است
این طاق در محله قدیمی ستوباد و محل تقاطع چهار کوچه باریک واقع شده و طاقی مثمن با هشت ستون چوبی بر روی چشمه‌ ای که در گذشته جاری بود، سایه افکنده بود و ستون‌ ها و سرستون‌ ها به شیوه صفوی ساخته ‌شده ‌اند.

عکس: طاهر ستارنژاد

 


Saturday, 05 September 2026
شنبه, ۱۴ شهریور ۱۴۰۵
......................
فرازی از گات ها: هات 31 بند 14 - ای هستی بخش ! برای آگاهی از تو می پرسم چه رویدادهایی در گذشته رخ داده و در آینده پیش خواهد آمد؟ ای مزدا ! در تومار زندگی نیکوکاران و بد کاران چه پاداش و کیفری ثبت خواهد شدو وضع آن ها در روز واپسین چگونه خواهد بود؟ از تو می پرسم ، ای هستی بخش که از رویدادهای گذشته و آینده آگاهی ، برای مردان پارسا و نیکوکار چه مقرر گشته و در روز واپسین ، ای مزدا با پیروان دروغ چگونه رفتار خواهد شد؟