این مسجد زیبا و با شکوه که تاریخ احداث آن را می توان با توجه به شیوه معماری و طاقها و گنبدهای آن به دوره صفویه نسبت داد.
مسجد در جهت شمال به جنوب ۵ ردیف و در جهت شرقی غربی سه ردیف گنبد عرقچین دارد.
۱۵ باب گنبد، گنبدها بر فراز ستونهای سنگی شامل ته ستون، ساقه ستون، سر ستون، مقرنسکاری استوار شده است، برای پیش گیری از رانش گنبد در جانب شرقی، شمالی و غربی شاه نشین هایی به عمق ۱ متر و در جانب قبله، ایوانی به عرض مسجد ۲۲ متر و عمق ۳ متر احداث شده است.
شبستان مسجد با ۱۵ باب گنبد، عرقچین آجری بر روی ستونهای سنگی از نوع گرانیت و ایوان جنوبی مشرف به میدان با پایه های آجری و پوشش طاق خونچه پوش و تک مناره در گوشه جنوب غربی دارای گیرایی خاصی است.
در سالهای اخیر مرمت دیوار خشتی ضلع شرقی با ایجاد روکش آجری، تعمیرات پشت گنبدها، گنبدها، ایوان جنوبی، مناره ضلع جنوب غربی، تعویض گلدسته ها و مرمت ستونها آن توسط اداره کل میراث فرهنگی استان انجام شده است.
عکاس:؟؟
