بقعه شعیب و برج دوزال در فاصله ۶۳ کیلومتری شرق جلفا در روستای دوزال و در کنار روستای کردشت بر فراز تپه ای قرار گرفته است. با توجه به شیوه معماری و کتیبه های بنا، می توان آن را به اواخر قرن هفتم هجری یعنی دوران ایلخانی نسبت دارد.
Duzal Historic Tower jolfa
Duzal Historic Tower (Imam Zade Shoaib) is located in 63Km east of Jolfa in Duzal Village, near Kordasht Village. Due to the architectural style and the half ruined inscriptions, it dates back to Ilkhanid era (7th AH.)
photo by:mahdi_mo


Saturday, 05 September 2026
شنبه, ۱۴ شهریور ۱۴۰۵
......................
فرازی از گات ها: هات 31 بند 6 - دانایی که آیین راستی را گسترش دهد و مردم را از پیام مقدسی که آن ها را به رسایی و جاودانی و حقیقت رهنمون است ، آگاه سازد از بهترین خوشبختی برخوردار خواهد شد. چنین شخصی بی گمان از نیروی اهورایی که در پرتو منش پاک افزایش می یابد بهره مند خواهد گردید.