🔸روستای «لیقوان» به عنوان یک برند در زمینه تولید پنیر معروف بوده و از این روستا بهعنوان پایتخت پنیر ایران یاد میشود که کیفیت پنیر تولیدی آن شهره عام و خاص است.
🔸لیقوان یکی از روستاهای اقتصادی و هدف گردشگری آذربایجانشرقی است که بهدلیل تولید پنیر درجه یک در این روستا شهرت بسیار زیادی پیدا کرده و هزاران نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در تولید پنیر لیقوان اشتغال دارند.
🔸روستای لیقوان به پایتخت پنیر ایران معروف است که پنیر تولیدی در این روستا طعمی ترد و شور دارد و دارای سوراخهایی است و از شیر تازه گوسفند تهیه میشود.
🔸این پنیر شبهنرم بین سه ماه تا یکسال در آبنمک نگه داشته میشود تا برسد و معمولاً در صبحانه همراه نان خورده میشود. پنیر لیقوان مشهورترین پنیر سنتی ایرانی است و در تولید آن از مواد شیمیایی و غیرارگانیک استفاده نمیشود و بههمین دلیل سالم و لذیذ بوده و طرفداران زیادی دارد.
📸عکس: جلال سامع سردرودی